Verloofd? Congrats!

Of je nu kiest voor een groots, luxueus trouwfeest in een kasteel, een uitbundig festival in een weide, of een intieme lunch, wij staan klaar om jullie dag nog onvergetelijker te maken. Van buitengewone bruidstaarten tot adembenemende dessertbuffetten, wij ontwerpen en creëren de perfecte smaakvolle aanvulling op jullie speciale moment.

Boek hier onder een tasting of maak een afspraak!

Boek een Tasting !

Ieder kwartaal plannen wij een vaste dag waarop aanstaande bruidsparen een taste box kunnen afhalen. Deze bevat een uitgebreide selectie van 6 spannende maar toegankelijke smaken, perfect voor al jouw gasten! De box is inclusief een drankje en een extra verrassing en kost €35,- Bij de pick up van je box houden we de datum onder optie. Geproefd en overtuigd? Mail ons met je wensen óf maak een afspraak. Wij maken dan een offerte. LET OP! De datum is pas gereserveerd bij akkoord en een aanbetaling van de factuur. Wij hanteren een maximaal aantal bruiloften per dag, wees er dus op tijd bij!

Boek hiernaast een tasting box en vul bij "bericht" in welke datum je graag wilt hebben. Afrekenen kan die dag in de winkel.

Meld je hieronder aan voor een tasting box

Maak een afspraak

Voor een bespreking maken wij graag tijd voor jullie om onder het genot van een kopje koffie alle wensen voor de bruidstaart door te spreken. Dit duurt ongeveer een half uur.

Na de bespreking maken we een offerte aan en bij akkoord reserveren we alvast een plek voor jullie in de agenda!