Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die geplaatst worden bij Ginnies, gevestigd op Brusselsestraat 95 B1, 6211 PC Maastricht, en zijn van kracht bij het gebruik van onze website en het plaatsen van bestellingen.

Bestellingen

 1. Door een bestelling te plaatsen bij Ginnies gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
 2. Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid. In het geval dat een product niet op voorraad is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en u een alternatief voorstellen of het bedrag terugbetalen.
 3. Ginnies behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren naar eigen goeddunken, bijvoorbeeld in het geval van vermoedelijke fraude of onjuiste informatie.
 4. Producten kunnen lichtelijk afwijken van de foto's op onze website. Ginnies behoudt zich het recht voor om in dergelijke gevallen te handelen naar eigen goeddunken, bijvoorbeeld door gelijkwaardige producten aan te bieden.

Prijs en Betaling

 1. Alle prijzen zijn vermeld in euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
 2. Betalingen dienen te geschieden via de aangeboden betalingsmethoden op onze website.
 3. Ginnies behoudt zich het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen, maar prijswijzigingen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.

Verzending en Levering

 1. Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenen.
 2. Ginnies streeft ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. De geschatte leveringstermijn wordt verstrekt bij het plaatsen van de bestelling en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en de verzendlocatie.

Retourneren en Terugbetalingen

 1. Raadpleeg ons Retour- en Terugbetalingsbeleid voor specifieke instructies en voorwaarden met betrekking tot retourneren en terugbetalingen.
 2. Geretourneerde producten moeten ongebruikt en in hun originele staat zijn om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

Aansprakelijkheid

 1. Ginnies is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten nadat deze zijn geleverd en nadat het product de winkel heeft verlaten. 
 2. We streven ernaar om nauwkeurige productinformatie te verstrekken, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onvolledigheden op onze website.

Overmacht

In het geval van overmacht, zoals natuurrampen, stakingen of andere onvoorziene omstandigheden die buiten onze controle liggen, zijn we niet aansprakelijk voor vertragingen of niet-uitvoering van verplichtingen.