Over ons

Welkom bij Ginnies!

Ginnies, voorheen bekend als Treacle & Spice, staat graag bekend als dé bestemming voor al jouw taarten en gebak met Amerikaanse invloeden, maar ook inspiraties vanuit andere uithoeken van de wereld. Ginger heeft haar ambacht op verschillende locaties wereldwijd geperfectioneerd. Ze verkende diverse culturen, van Australië tot Azië en Europa, en liet zich inspireren door de unieke smaken die ze onderweg ontdekte.

In onze shop op de Brusselsestraat in Maastricht, heet Ginger je van harte welkom en bereid ze met liefde en aandacht verleidelijk gebak en taart voor iedereen. Even een momentje voor jezelf, ver weg van de hectiek van het alledaagse leven. Hier vind je een oase van "guilty pleasures" om te delen of niet! 

Bij Ginnies omarmen we de wereld waar taart een tijdloze traditie is. We dompelen je graag onder in een wonderlijke wereld om jou en bijzondere momenten te vieren. We streven ernaar om voor jou een onvergetelijke herinnering te creëren, met taarten die perfect passen bij jouw smaak en stijl.

NIEUW! Proef binnenkort het heerlijks dat recht voor je deur wordt bezorgd, met slechts een paar klikken vanaf je bank besteld.