FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bijvoorbeeld vragen over bestellen en verzenden en nog veel meer!

Frequently asked question

Laat dat nou net onze specialiteit zijn! Neem een kijkje hier!

Voor onze standaard cakes geld een levertijd van 2 dagen

Voor onze collectie cakes geld een levertijd van 3 dagen

Voor onze fully custom cakes geld een levertijd van 7 dagen

Onze levertijd is afhankelijk van de plek in onze agenda. Neem gerust even telefonisch contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen! Bel ons!

- Taarten dienen in de koelkast te worden bewaard.
- Haal je taart ongeveer 1-2 uur voor het aansnijden eruit, afhankelijk van het seizoen en kamertemperatuur.
- Zet je taart nooit in de volle zon
- Consumeren binnen 4-5 dagen
- Taart over en invriezen? Dat kan tot zo'n 2 maanden.

- Consumeren binnen 4-5 dagen
- Taart over en invriezen? Dat kan tot zo'n 2 maanden.

Voor onze standaard cakes geld een levertijd van 2 dagen

Voor onze collectie cakes geld een levertijd van 3 dagen

Voor onze fully custom cakes geld een levertijd van 7 dagen

Onze levertijd is afhankelijk van de plek in onze agenda. Neem gerust even telefonisch contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen! Bel ons!

Valt jouw feestje op onze sluitingsdagen? Onze cakes zijn 4-5 dagen houdbaar (trust us!)

Indien de planning geheel vol is, waardoor je géén enkele bestelling meer kunt plaatsten, neem dan telefonisch contact met ons op, dan kijken we of we nog wat voor je betekenen.

Working on it! Wij hopen binnenkort als onze taarten te kunnen bezorgen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de socials!

In de 'checkout' kunt je de beschikbare dagen en tijdsvakken voor het ophalen van je bestelling zien. Bij het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een mail met het overzicht van je bestellen (kun je deze mail niet vinden, check dan even je spam) Wij hanteren strikt deze planning en wijken hier niet van af.

Ons vegan taart assortiment is momenteel nog in ontwikkeling. We hebben heerlijke kleinere vegan Pastries op onze webshop of winkel.

Veel van onze macarons noemen we glutenarm. In principe zijn ze zonder gluten bereid, maar wel in een keuken waar gluten worden verwerkt. Onze macarons zijn dus niet geschikt voor mensen met coeliakie

We invite you to indulge, dus helaas niet..

Van buitengewone trouwtaarten tot adembenemende dessertbuffetten, wij ontwerpen en creëren de perfecte smaakvolle aanvulling op jullie speciale moment. Boek een tasting of maak een afspraak

Yes, je kan in de straat parkeren.

In 2024 launchen we onze Masterclasses, YAY! Heb je input of een aanvraag voor een grotere groep vanaf 12 personen? Contact us!

In onze shop op de Brusselsestraat in Maastricht, heet Ginger je van harte welkom. Even een momentje voor jezelf, ver weg van de hectiek van het alledaagse leven. Hier vind je een oase van "guilty pleasures" om te delen of niet! Van Brownies tot Cinnamon Buns, N.Y. Style Cookies of Cakeslices. Bij Ginnies kun je terecht voor lekkers bij de koffie, on the go of als toetje. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Wij verkopen hoogwaardige thee van Kusmi Tea, of laat je door ons adviseren voor een leuke sweetbox of giftcard!